OBAVIJEST o produženju roka za prijavu na Ponovljeni javni natječaj za dodjelu stipendija Općine Čepin za školsku/akademsku godinu 2018./2019.

Produžuje se rok za prijavu na Ponovljeni javni natječaj za dodjelu stipendija Općine Čepin za školsku/akademsku godinu 2018./2019. objavljen dana 20. studenog 2018. godine u dnevnom listu „Glas Slavonije“, na oglasnoj ploči Općine Čepin i službenim mrežnim stranicama Općine Čepin www.cepin.hr za:

- učenike srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna zanimanja – koji u protekloj godini srednjoškolskog obrazovanja imaju najmanji ostvareni prosjek ocjena od 3,00,

- studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja – koji u protekloj godini akademskog obrazovanja imaju najmanji ostvareni prosjek ocjena od 3,00 i

- učenike srednjih škola i studente invalide - koji u protekloj godini srednjoškolskog/akademskog obrazovanja imaju najmanji ostvareni prosjek ocjena od 3,00.

Zahtjevi za dodjelu stipendija dostavljaju se osobno u prijamni ured Općine Čepin ili preporučeno poštom na adresu: OPĆINA ČEPIN, K. ZVONIMIRA 105, 31431 ČEPIN,  s naznakom „NE OTVARAJ-ZAMOLBA ZA STIPENDIJU“ zaključno s 12. prosinca 2018. godine.

U prilogu možete preuzeti sljedeći dokument:

Obavijest o produženju roka za prijavu na Ponovljeni javni natječaj za dodjelu stipendija Općine Čepin za školsku/akademsku godinu 2018./2019. (.docx)