Večeras su u Parku hrvatskih branitelja u Čepinu općinski načelnik Dražen Tonkovac, zamjenici Ivan Žeravica i Mateja Kalajžić, predsjednik općinskog vijeća Robert Periša, direktor Komunalca d.o.o. Željko  Barišić, kao i učenici osnovnih škola Miroslava Krleže i Vladimir Nazor Čepin te članovi KUD-a „Ivan Kapistran Adamović“ Čepin zapalili svijeće u znak sjećanja na žrtvu Vukovara.

Općina Čepin poziva sve mještane na javnu tribinu na temu o održivom gospodarenju otpadom koja će se održati 15. studenog 2019. godine, u 13:00 h u vijećnici Općine Čepin, K. Zvonimira 105, Čepin. Tribina o gospodarenju otpadom će donijeti prezentaciju koncepta ekološki zasnovanog gospodarenja otpadom, kao i dati odgovore na pitanja vezana uz cijeli taj sustav.

Obavijest (.PDF)

Krajem rujna u Osijeku je uspješno održano 24. Državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske „Osijek 2019.“. Na zamolbu UDVDR Osječko-baranjske županije, Općina Čepin odazvala se i financijski potpomogla športska natjecanja branitelja pokazujući svoju brigu o braniteljima iz Domovinskog rata, kao i želju o očuvanju digniteta Domovinskog rata.

Općina Čepin već tradicionalno obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara programom „I u mom gradu Vukovar svijetli“. U ponedjeljak, 18. studenog 2019. g. u Parku hrvatskih branitelja u Čepinu s početkom u 17,30 sati općinski načelnik Dražen Tonkovac, zamjenici Ivan Žeravica i Mateja Kalajžić, predsjednik općinskog vijeća Robert Periša, uz nazočnost Željka Barišića, direktora Komunalca d.o.o. kao i učenici osnovnih škola Miroslava Krleže i  Vladimir Nazor Čepin te članova KUD-a „Ivan Kapistran Adamović“ Čepin zapalit će svijeće u znak sjećanja na žrtvu Vukovara.

Kata tim Karate kluba Esseker iz Osijeka, u čijem sastavu je i naš mladi Čepinac Patrik Kokić, a pod vodstvom trenera Joce Đukića, osvojili su 7. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Čileu.  Ovaj uspjeh bio je dovoljan razlog za prijem Patrika, njegovog trenera te Patrikova oca Ronalda Kokića kod općinskog načelnika Dražena Tonkovca. Načelnik je čestitao Patriku i treneru na izvrsnom uspjehu te pohvalio njihov kontinuirani rad i osvajanje brojnih pehara i medalja.