NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA 2017

Općina Čepin objavljuje NATJEČAJ za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin za školsku godinu 2017./2018. Rok od 15 dana za podnošenje prijava na natječaj teče od dana objave natječaja u dnevnom listu „Glas Slavonije“ (danas) i ističe zaključno s 06. listopada 2017. godine.

Opširnije...

ZAKLJUČAK O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKLJUČKA O UTVRĐIVANJU LISTE KANDIDATA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA

Zaključak o izmjenama i dopunama Zaključka o utvrđivanju liste kandidata za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin za školsku godinu 2016./2017. možete pogledati u nastavku.

Opširnije...

ZAPISNIK SA SJEDNICE POVJERENSTVA ZA DODJELU STIPENDIJA

Zapisnik sa sjednice Povjerenstva za dodjelu stipendija možete pogledati u nastavku.

Opširnije...

ZAKLJUČAK O UTVRĐIVANJU LISTE KANDIDATA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA

Zaključak o utvrđivanju liste kandidata za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin za školsku godinu 2016./2017. možete pogledati u nastavku.

Opširnije...

KONAČNA LISTA KANDIDATA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA

Konačnu listu kandidata za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin za školsku godinu 2016./2017. možete pogledati u nastavku.

Opširnije...