ZAKLJUČAK O UTVRĐIVANJU LISTE KANDIDATA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA S PODRUČJA OPĆINE ČEPIN ZA ŠKOLSKU GODINU 2017./2018.

Temeljem članka 10. stavka 4. Odluke o dodjeli stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin („Službeni glasnik Općine Čepin“, broj 14/16.-u daljnjem tekstu: Odluka) i članka 46. Statuta Općine Čepin („Službeni glasnik Općine Čepin“, broj 5/16.-pročišćeni tekst), općinski načelnik Općine Čepin, donosi ZAKLJUČAK o utvrđivanju liste kandidata za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepinu za školsku godinu 2017./2018.

Opširnije...

KONAČNA LISTA KANDIDATA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA S PODRUČJA OPĆINE ČEPIN ZA ŠKOLSKU GODINU 2017./2018.

Temeljem članka 3. i 10. Odluke o dodjeli stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin („Službeni glasnik Općine Čepin“, broj 14/16.-u daljnjem tekstu: Odluka), Povjerenstvo za dodjelu stipendija, utvrđuje KONAČNU LISTU KANDIDATA za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepinu za školsku godinu 2017./2018.

Opširnije...

PRIJEDLOG LISTE KANDIDATA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA S PODRUČJA OPĆINE ČEPIN ZA ŠKOLSKU GODINU 2017./2018.

Temeljem članka 3., 9. i 10. stavak 1. Odluke o dodjeli stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin („Službeni glasnik Općine Čepin“, broj 14/16.-u daljnjem tekstu: Odluka), Povjerenstvo za dodjelu stipendija (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo), nakon utvrđivanja pravodobnosti i potpunosti podnesenih prijava, ispunjavanja uvjeta i kriterija, utvrđuje PRIJEDLOG liste kandidata za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepinu za školsku godinu 2017./2018.

Opširnije...

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA 2017

Općina Čepin objavljuje NATJEČAJ za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin za školsku godinu 2017./2018. Rok od 15 dana za podnošenje prijava na natječaj teče od dana objave natječaja u dnevnom listu „Glas Slavonije“ (danas) i ističe zaključno s 06. listopada 2017. godine.

Opširnije...

ZAKLJUČAK O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKLJUČKA O UTVRĐIVANJU LISTE KANDIDATA ZA DODJELU STIPENDIJA UČENICIMA, STUDENTIMA, SPORTAŠIMA I INVALIDIMA

Zaključak o izmjenama i dopunama Zaključka o utvrđivanju liste kandidata za dodjelu stipendija učenicima, studentima, sportašima i invalidima s područja Općine Čepin za školsku godinu 2016./2017. možete pogledati u nastavku.

Opširnije...